3 بيض
كوبين الا ربع دقيق
بيكنج بودر
فانيليا
كوب سكر
2 معلقه كاكاو خام
ا معلقه كاكاو للجزء الاخير
كوب لبن
كوب الا ربع زيت
نضرب فى الخلاط اللبن مع السكر ثم نصب الزيت تدريجيا حتى يصبح الخليط متماسك نصب الخليط فى طبق ونترك منه كوب فى الخلاط ثم نضيف معلقتين الكاكاو ونصربه فى الخلاط ونضيف لباقى الخليط فى الطبق البيض مع التقليب السريع ثم الدقيق مع البكنج بودر ونقلب فى اتجاه واحد وندهن قالب زيت او ثمنه ونصب خليط الدقيق فيه مع ترك حوالى التلت ونضيف له معلقه كاكاو ثم نصبه على الخليط فى الصنيه مع تحريكه بشكا عشوائى تفضليه ندخل القالب الفرن سبق تسخينه على حراره 190 لمده 40 دقيقه ثم نخرجه ونتركه يبرد ونصب عليه صوص الشيكولت المعمول فى الخلاط وبالهنا والشفا
منقوول