سويسرول سريع جدأ من بيت ست البنات
المكونات
4 بيضات ربع معلقه فانيليا 3\4 كوب سكر بودره 3\4 كوب دقيق معلقه بيكنج بودر
نضع البيض مع الفانيليا فى الخلاط ثم نضربهم ثم نضيف الدقيق والبيكنج بودر نضربه معهم ونصب الخليط فى صنيه مستطيله كبيره مدهونه زيت ونضعها فى الفرن ع الشبكه الى فوق النار مباشره لمده من 10 الى 15 دقيقه ونخرجها ونضعها على ورق فويل ونكشط الوجه عباره عن فقاقيع البيض ثم نلفها ونضع داخل الورق الفويل او كيس بلاستيك بالفريزر لمده نص ساعه ونخرجها ونفكها ونحشيها كريم شانيه لو عايزه تحشيها مربه يبقى تحشيها على طول من غير ماتلفيها ياعنى اول ماتخرج من الفرن ثم تلفيها لكن الشانتيه تلفيها الاول ثم ندهن الطبقه الخارجيه كريم شانيه ونرش مكسرات او صوص فراوله كل ده اختيارى اظن اسرع من كده ماتلاقوش
ملحوظه اللف فى الاتجاه القصير للصنيه مش الطويل
منقوووووووووووووووووووووول
المكونات
4 بيضات ربع معلقه فانيليا 3\4 كوب سكر بودره 3\4 كوب دقيق معلقه بيكنج بودر
نضع البيض مع الفانيليا فى الخلاط ثم نضربهم ثم نضيف الدقيق والبيكنج بودر نضربه معهم ونصب الخليط فى صنيه مستطيله كبيره مدهونه زيت ونضعها فى الفرن ع الشبكه الى فوق النار مباشره لمده من 10 الى 15 دقيقه ونخرجها ونضعها على ورق فويل ونكشط الوجه عباره عن فقاقيع البيض ثم نلفها ونضع داخل الورق الفويل او كيس بلاستيك بالفريزر لمده نص ساعه ونخرجها ونفكها ونحشيها كريم شانيه لو عايزه تحشيها مربه يبقى تحشيها على طول من غير ماتلفيها ياعنى اول ماتخرج من الفرن ثم تلفيها لكن الشانتيه تلفيها الاول ثم ندهن الطبقه الخارجيه كريم شانيه ونرش مكسرات او صوص فراوله كل ده اختيارى اظن اسرع من كده ماتلاقوش
ملحوظه اللف فى الاتجاه القصير للصنيه مش الطويل
منقوووووووووووووووووووووول
عدل سابقا من قبل شمس الايمان في الجمعة 20 ديسمبر 2013 - 9:11 عدل 1 مرات (السبب : الخط صغير)